För sökare

Såhär går du tillväga för att kontakta oss:

  1. Kontakta oss via mail, träffa oss på ett pubmoot.
  2. Du läggs till i vår grupp så att vi kan bjuda in dig till pratgrupp när vi ser att vi har en ledig plats. Det kan ta flera år, så ha tålamod. Wicca är en religion och inte ett quick fix.
  3. Vi kontaktar dig när vi startar igång en pratgrupp som spänner över 6 månader med träff en gång i månaden. Därefter upplöses gruppen och varken du eller vi har några obligationer att fortsätta träffas eller gå vidare inom wicca. Det kan ju vara så att du kommer fram till att du inte är wiccan eller att du tycker att vi är knäppa eller inte fungerar personkemiskt. Eller så anser vi att du inte kommer passa in i covenet. Det är alltid covenets nuvarande medlemmar vi tänker på i första hand och därför skulle vi aldrig ta in någon som vi tror skulle kunna försämra covenets balans, bara ta in någon som förbättrar balansen och kan tillföra något.
  4. Om du fortfarande är intresserad kontaktar du oss igen efter pratgruppen och ber om mer träning. Tycker vi du passar in i covenet och vi fungerar bra personkemisktmed dig så erbjuder vi dig neophyting, ett typ av pröva-på-medlemsskap. Du får nu viss träning inom wicca med oss under minst ett år och en dag. Under denna neophyting kommer du ställas inför en tystnadsed vilket vi litar på att du vördar och du kan när som helst välja att lämna oss. Det är dock bra att informera oss om varför du lämnar oss så att vi kan bli medvetna om vi kan förbättra något. Vi kan också som coven välja att avbryta din utbildning och inte låta dig gå vidare för initiation, då kommer du få reda på varför.
  5. Du vill lära dig mer och tycker att wicca är Da shit! och vill bli initierad efter minst ett år och en dag. Du kommer aldrig få något erbjudande av oss utan du måste själv söka initiation.
Annonser